zaterdag 22 februari 2014

Kraft, paars met stempel

Deze kaart gemaakt met veel materialen van van Joy, Noor design. Grote mal 6002/0146.  Stempel, stamps flowers.  Vlinders zijn al wat ouder.  Het achtergrondpapier is van Studio light. Gecombineerd met  kraft papier. Voor het kleuren distress inkt gebruikt en het witte is acryl verf. IK ben benieuwd naar jullie reacties. De kaart doet mee bij de uitdagingen van http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/2014/02/anmacreatief-challenge-29-februari-2014.html 2 keer 3 parels gebruikt op deze kaart. Bij http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/2014/02/scrp-cards-challenge-59.html   is de hoofdkleur bruin kraft.        Groeten Martje

9 opmerkingen:

  1. Schitterend is je kaart! Zo mooi kleurt het paars bij het kraft.
    Ik heb je blog via Trijntje gevonden en volger geworden.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Martje,
    Jouw kaart ziet er ook prachtig uit, mooi het Kraft met lila, leuke stempel, mooi kantje en de vlinders passen er erg mooi bij, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi MArtje,
    wat een prachtige kaart heb je gemaakt. ik vind de combi van paars en kraft erg mooi. Leuk dat jullie samen zo regelmatig aan de knutsel zijn! Daar komen heel mooie kaartjes van!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kaartje Martje - supermooie combinatie het kraft met paars en je hebt supermooie accentjes gebruikt - een supermooi geslaagd geheel.
    Groetjes,
    Misseke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te zien hoeveel verschillende bewerkingen alle blogsters maken met kraft en nog een kleur! Deze is ook heel mooi Martje! Prachtig dat warme paars, je leuke details zo met de vlinders! Je arm is vast weer opgeknapt als het nu weer lukt om samen met Trijntje te freubelen!

    Groetjes en een fijne zondag!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk kaartje Martje! Leuk dat je meedoet met onze callenge bij scr@p-ards.
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Martje,

    Wat een toffe kaart!

    Fijn dat je meedoet met de 3-challenge bij AnMaCreatief :-)

    Heel veel groetjes,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig hoe je de stempel met acryl verf hebt gestempeld op het kraft en daar achter de mooie mal van Joy en de combinatie met lila vind ik prachtig Martje.
    Dank je voor het mee doen met de challenge van Scr@p-Cards met deze prachtige kaart!
    Hobby groetjes van DT lid Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart Martje heel mooi zo het paars in combinatie met het kraft papier en dit met de mooi stempel erbij geweldig, dankje wel voor het meedoen aan onze Scrap Cards challenge.


    lieve groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier.